Slik forvandles mobiltelefonen til en ekstra TV

03/07/2011
By

Nå trenger du ikke lenger gå glipp av et eneste minutt av ditt favorittprogram. Med Samsungs nye SmartView-app i telefonen Galaxy S II, har du alltid med deg TV-en i lomma.

Du kjenner helt sikkert situasjonen: I det morderen skal avsløres i krimserien, eller når favorittlaget ditt får et avgjørende straffespark, blir du avbrutt av dørklokka eller potetene som koker over. Eller kanskje barna insisterer på å se barne-TV mens du aller helst skulle sett den spennende avslutningen av en film på blu-ray-spilleren.

Nå kan du enkelt løse problemet med å se videre på TV-programmet eller filmen på mobilen din.

Den nye appen SmartView fra Samsung er en konfliktløser i stua. Appen gjør at du kan bruke Galaxy S II som en ekstra TV og som fjernkontroll. Du kan også la barna låne mobilen slik at de kan se sine favorittfilmer på DVD eller Blu-ray på barnerommet, mens du ser nyhetene i ro og mak i stua.

Med en Samsung Galaxy S II og en Samsung Smart 3D-led-TV av årets modell i 7 – eller 8-serien, kan du via ditt hjemmenettverk overføre video og lyd trådløst fra TV-en til telefonen. Du kan også se filmer og lytte til musikk fra Blu-Ray eller DVD, en datamaskin eller andre enheter som er koblet til din smart-TV via HDMI.

En annen forenklende funksjon i SmartView, er at den lar deg bruke telefonen som fjernkontroll til TV-en. TV Remote Control-funksjonen er også tilgjengelig gjennom appen Samsung Remote. Appen kan lastes ned separat via Samsung Apps, og fungerer med alle Samsungs smart-TV-er i kombinasjon med de fleste nyere Samsung-telefoner med Android.

SmartView for Galaxy S II kan lastes ned via Samsung Apps. I høst blir SmartView også gjort tilgjengelig for nettbrettene Galaxy Tab 10.1 og Galaxy Tab 8.9.

Tags: , ,

One Response to Slik forvandles mobiltelefonen til en ekstra TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

br> Visited 1407 times, 1 so far today
eXTReMe Tracker